12 Temmuz 2012 Perşembe

Sele kapılan kız


Peki elleri göreyim??
Kim bugün Milliyet’teki şu haberi okudu ve kimin okurken aklına “Deprem” yazım geldi?
Şansımı çok mu zorluyorum?
Deli Mine onun yazılarını okuyanların aklından bir an olsun çıkmama hezeyanlarına kapılıp egosentrizmin kışkırtıcı ve çekici karanlık sularına mı gömülüyor ? ?
Hayır tabi ki, yok öyle bir şey.
Sordum sadece. Belki de olmuştur hatırlayan, olamaz mı?
Haber şudur arkadaşlar:
“14’lük kızla fuhuş yaparken sele kapıldılar.”
İşte bu da link:
Öncelikle Allah belalarını versin.
Elimiz iki cihanda çocuk istismarı ve çocukların maruz kaldığı tüm cinsel ve fiziksel şiddet suçlarına karışanların yakasında olsun ve affedilmesinler dilerim…
Pis herif (Deli Mine burada aslında gerçek hayatta kadın satıcıları için kullanılan ifadeyi kullanır) hem yeğeniyle cinsel ilişki kurmuş hem çocuğu arkadaşlarına peşkeş çekmiş hem de sel sularına kapılıp gitmiş. Tabi 14 yaşındaki zavallı çocuk da sele kapılarak hayatını kaybetmiş.
Doğal afet önüne kattığını alıp götürüyor. Deprem, sel…
Bizim hikaye biraz daha tirajikomikti neyse ki. En azından öyküdeki herkes reşitti ve rıza dışı bir ilişki söz konusu değildi.
Merak eden varsa tekrar gördüm Deprem hikayesinin bahtsız (!) kahramanını geçenlerde.
Kendisinden beklenmeyen bir atakla eşinin boşanma blöfünü görmüş ve “boşanalım anasını satayım zaten battığımız kadar battık” demiş. (Yine mi boşanma ? )
Kadın da bu sefer “vayy sen nasıl benim boşanmama evet dersin kesin hayatında başkası var” diyerek koparmış kıyameti.
Dedi ki yazık; “Keşke olsa hayatımda bir başkası, keşke eve girince yalnızlıktan duvarlar üstüme üstüme gelmese, bir yorgunluk kahvesi yapanım, bir tatlı söz söyleyenim, uyurken yanımda bir nefes olsa, keşke…”
Evet hala aşık “o”na !


3 yorum:

oytunla hayat dedi ki...

deprem hakikaten bunun yanında çok masum hatta çok çok masum...
hey allahım yaaa :( aklımdan binbir küfür saysamda burada edepli oluyum :((

safransarı dedi ki...

En afillisinden deprem zaten o kızın yaşadıkları..
küfür etmek serbestmi bloğunuzda?
Neyse.. Açık Mert Korkusuz gazetesi işte anlayın.

Balthus dedi ki...

deprem yazınız aklımda gerçekten,net hatırlmasamda bir memur vardı karısını şlk aldatma deneyiminde bir deprem olmuştu..egosantirizminiz boşa çıkmasın di mi :) (doğru mu yazdım lan?) habere bakmayacağım bile,çok yoruyor bu tarz öyküler beni.geçende açlıktan bir kadın önce çocuklarını sinek ilacıyla zehirleyip öldürmüş ama zehirin etkisi kendisini öldürmeye yetmeyince kendini bir arabanın altına atmış ama ağır yaralı olarak kurtarılmış.hapiste olan kocası ise durumdan habersiz...diye devam ediyordu işte :(